Regnig Tisdag

Min dag började med att jag försov mig. -.-
Det blev ganska stressigt men jag hann ändå. När jag kommer till skolan säger Alex att han glömt Friends säsong 2 hemma. Jag tänker: Gaah! Hur lyckas man liksom? Jag som påminnt honom ända sen igår kväll. Men han lovade att ta med den imorgon, så jag kunde gå till matten i lugn och ro. Vi håller typ på med ekvationer och sånt, och jag fattar ingenting som vanligt. Sen hade vi idrott och får då reda på att vi ska öva till 4km testet nästa vecka. Som tur är så får både Sofie och jag ont i knäna exakt samtidigt och kan därför inte springa. Vi fick springa runt rondellen tills vi blev trötta. På tutor-tiden skulle jag skriva om Sofie till årets Yearbook. Sen hade jag franska och vi skulle svara på en massa frågor på ett kapitel ur en bok vi håller på att läsa. Sen var det lunch och Anna, jag och Emilia var helt hypra. Anna och jag sprang och gömde oss på lärarnas toa. Heelt normalt! Sen hade Anna och jag och Sofie sång men Lena var inte där så vi fick gå till engelskan istället. På studietekniken satt Vicky, Anna, Alex och jag och kollade på en massa gamla hotbilder på folk i klassen. Skitkul haha! När jag skulle till trumlektionen började det spöregna, och jag blev helt genomblöt. -.- Trumlektionen gick ganska bra. Är typ färdig med Hotel California by The Eagles nu.

image36















Idag fick jag mina två trumnotsböcker! Det finns skitmånga bra låtar att spela till! Mwah <3

Desperate Housewives

Åå, Desperate Housewives är bara såå bäst alltså!



Open House

Yes I know, I know. Vet mycket väl att jag inte skrivit på evigheter. Dåligt uppdaterande. Men iallafall så vill jag berätta lite om min helg. Typ bästa helgen på länge. Skolan fyllde 35 år i år och jag, Anna, Sofie, Emilia och Lisa var med i showen. Och gissa vilka vi var? Vi fick uppträda som Spice Girls.

Anna - Baby Spice
Emilia - Sporty Spice
Lisa - Posh (eller hur man nu stavar det)
Sofie - Ginger Spice
Jag - Scary Spice

Jag fick alltså vara svart och ha peruk och allt. Vi hyrde kläder och platåskor i sånna utklädningsaffärer. Så himla coola alltså!

Fredag
Fredagen blev som ett stort genrep - med betalande gäster. Vi var med och sjöng i kören med tre olika låtar, och så fick vi även uppträda med låten Wannabe av Spice Girls. Det gick verkligen skitbra! Och det var såå himla kul! Synd att våran låt bara är 2min 55sekunder lång.

Lördag
Själva showen var på lördagen. Det var middag och allt i Mozart salen. Det blev ganska lång väntetid för oss (50 min) som skulle uppträda. Gästerna var vääldigt sena. Haha men iallafall. Spice Girls-låtengick mycket bättre än dagen innan och vi fick skitmycket applåder. Haha! När vi hade sjungit klart kom Lena och berättade för oss att vi skulle få sjunga på söndagen (idag alltså) också för att vi hade varit så bra! Snacka om att bli glad alltså! När jag väl kom hem (vilket var runt klockan 12) fick jag duscha/bada för att tvätta bort all färg. Det tog ett tag, men jag lyckades faktiskt få bort det allra värsta. Vid klockan halv två åt jag middag och klockan två kollade jag klart på Friends säsong 1. Herregud vad gammalt det är! Hehe. Iallafall. Jag somnade vid klockan 3 men vaknade vid klockan sex av att min dumma katt Alice kom in med en kanin i munnen. Hon hade tydligen fått för sig att jag jättegärna ville ha en kanin i mitt rum. Sen började hon äta och allt. Fy vad äckligt det var! Gick och väckt mamma så att hon skulle ta bort den stackars kaninen. Hehe.

Söndag
Idag var det alltså Open House på skolan. Vi uppträdde med Spice Girls igen, men var dock inte målad i svart idag. Anna, Vicky och jag gick tipsrunda (!) och sen kom Alex och blötte ner oss med sin vattenflaska.

OBS! Bilderna lägger jag in sen!


Hotel California <3

Idag hade jag världens bästa trumlekion! Ska börja spela på en ny låt och det är Hotel California by The Eagles. Och vet ni? Min trumlärare (som jag inte kan namnet på) sa att han hade två riktigt bra elever, och jag är en av dem! Haha, coolt eller hur? I'm good! Okej. Hyper eller?

Idag övade vi på Spice Girls-låten med Lena. Det gick faktiskt rätt bra. Spaskan har jag nu fått tillåtelse att sluta på! Kan ha studieteknik med Vicky och Alex då! ;D

Orkar inte skriva, sorry <3

image35

Jag har...

Jag har:
[x] mamma
[x] pappa
[x] styvmamma
[x] styvpappa
[x] styvsyskon
[x] bror
[  ] syster
[  ] bror/systerson
[  ] bror/systerdotter
[x] mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[  ] swimmingpool
[  ] hot tub
[  ] gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTALT: 11

[x] större säng än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[  ] ett fungerande PS2
[  ] nintendo wii
[  ] xbox som funkar
[  ] nintendo 64 som funkar
[x] gameboy advance
[  ] gamecube
[  ] nintendo ds
TOTALT: 6

[  ] pokerbord
[  ] basketkorg
[  ] hockeyspel
[  ] biljardbord
[  ] fotboll (andvänder den ej)
TOTALT: 0

[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] cd spelare
[  ] något klädesplagg från Abercrombie & Fitch eller Hollister/AE
[x] dina föräldrar har gett dig lov till kreditkort/atm kort
TOTALT: 4

[  ] jobb/sommar jobb
[x] shoppar minst en gång i veckan
[  ] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] kamera/videokamera
[x] telefon
TOTALT: 4

[  ] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] gitarr/trummor/basgitarr
[x] piano/keyboard
[x] något annat instrument
[  ] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[  ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTALT: 6

[x] platt/locktång
[  ] varit i en slagbur, som är till för baseball
[  ] har 1000 spänn på dig just nu
[  ] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i europa
[x] varit i asien
[  ] varit i australien
[  ] varit i afrika
[x] varit i sydamerika
TOTALT: 4

[x] föräldrarna har bil
[  ] jet ski/båt
[  ] husbil/husvagn
[  ] jag har en bil
TOTALT: 1

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[x] suttit i en limo
[x] suttit i en helikopter
[  ] äger en videokamera
[  ] egen laptop
[x] egen dator
TOTALT: 4

TOTAL SUMMA: 40

1-23 = Ghetto-kid
24-33 = Vanlig
34-40 = Bortskämd brat
41+ = Uppeklassens snobb

Bortskämd brat! Haha ofta! ;D


Sjuk barnvakt -.-

Sjuk
Okej. Då var man sjuk också. Vaknade med feber och ont i halsen. Har kollat på One Tree Hill hela dagen. Säsong 3 är nu färdig. Fick mina nya fina myskläder idag. Mamma köpte dem på eBay. Snygga, eller hur?



Barnvakt
Satt alltså barnvakt igår. Våra första kunder, Anna! Det gick faktiskt bra, även om inte Anna var med. :( Emanuel 7 år, och David 4 år är faktiskt ganska söta. De ville att vi skulle komma tillbaka på söndag och några andra datum också! :) Men i alla fall så fick jag 20 euros för två timmar, vilket är fett bra!

Men ska dra. <3

-.-

Orka. Orka. Orka.
Orka vara tjej. Seriöst, killar har sån jävla tur ! Ni fattar inte hur lyckliga ni är killar! Seriöst. Jag hatar att vara tjej. Mår piss. PMS. Jag dör! Orkar inte skriva. Känner min helt konstig. Var nära på att spy flera gånger och att börja gråta vid matbordet. Men hur skulle det se ut? Jag började inte gråta. Men det var så himla nära. På rasten skulle jag köpa i automaten, och inte ens det gick. Chokladen fastnade två gånger. ORKAR INTE! Är skitstressad. Mamma måste få det där jobbet. Hon måste det. Jag dör om hon inte får det. Vill inte flytta! Måste plugga matte, hälsokunskap, no... Tre ord: Jag orkar inte. Får snart nervöst sammanbrott. Varför måste allting vara så svårt? Måste allt vara så himla komplicerat? Ni får ursäkta det här inlägget. Jag är inte så här vanligtvis. Är en mycket gladare person - tro mig. Idag är bara inte min dag.

Tisdag <*3

Vet ni? :) Mamma köpte precis två stycken olika trumböcker med noter + två stycken skivor med musiken minus one! Kommer kunna spela asmycket bra låtar! ;D

Idag hade vi idrott och vi fick dansa -.- men orkar inte berätta om det! Men i alla fall så sen när vi skulla duscha hade Anna och jag askul! Det började med ett smått vattenkrig, och bara typ 2 sekunder senare stod vi i duschen båda två med kläderna på! Haha! Det var fett kul! Men sen när vi väl kom ut ur duschen hade vi bara 15 minuter på oss tills franskan började. 15 minuter på oss att sätta på kläder och smink och fixa håret! Men som tur var hann vi precis till franskan. Grupp 5 skulle tydligen ha presentation (oops! hur kunde jag glömma det?) men jag hann inte så det får bli på fredag istället (aww stackars mig!). Sen var det lunch och sen hade jag sång med Anna och Sofie. 45 minuter senare kom Lisa och Emilia också, eftersom att vi skulle öva till vårt nummer på Skolans jubileum. Det ick ganska bra faktiskt, oh jag tror vi typ är klara med låten! (Y)

Yes, det var alltså min dag! Puss puss <3

image31

Saknar min lilla sjukling </3 Asgammal bild, men fett söt! :)


Trumlektion?

Gaah! Jag får seriöst damp på min trumlärare! Han var inte där idag heller! Det är typ tredje gången det här händer, att han inte kommer. Snyft alltså! Och jag som såg fram emot att lära mig något nytt coolt på trummorna. :(


Barnvakt!

Hej allesammans! Nu har Anna och jag satt upp våra barnvaktsannonser:
- Två på preeschool
- En i skolans reception
- En på ScanShop
- En på Gourmet

Hittade även en annons som sökte barnvakter, och jag tog numret och ska nog ringa ikväll. Anna, vi kanske har våra första kunder! ;D

Hihi! Så vad har hänt idag då? Jo, jag har varit i skolan (daah!) och Sofie och jag hade en presentation om några reklamer på svenskan. På No:on lärde vi oss om syror och baser. På franskan hade vi prov på en bok. Jag hade såklart glömt läxan (hihi) så jag fick tillbringa min 20 minuters rast till att läsa. -.-

På matten gjorde jag soduko som jag faktiskt äger på. Jag klarade den faktiskt (med lite hjälp av Sofie och "hjälpknappen"!). På rasten blev jag torterad av Vicky, Anna och Alex, men det behöver vi ju inte gå in på! Haha!
Sen hade vi so. Vi ska typ lära oss om bibeln eller något. :P

Spelade lite trummor nu när jag kom hem, och det gick fett mycket bättre än igår! (Y) Imorgon har jag ju trumlektion igen, så jag måste öva asmycket ikväll!

Jaja! Nu är det One Tree Hill som gäller! Puss puss! <3

image30
Hehe, inte alls homemade! ;D


Saknar
Åh! Har hittat kompisarna Maria och Sofia på blogg.se! Saknar er </3
Okej, kanske inte världens nyaste bild, men den är skitfin ändå! <3
Mwah! <3

image29

Obs! Tre inlägg idag - nytt rekord! :D

Jag är rädd för...

Jag är rädd för ..

[  ] homosexuella
[x] mörker
[x] vara singel/ensam föralltid
[  ] vara mig själv inför andra
[x] höjder
[  ] svarta katter
[  ] fåglar
[  ] fiskar
[  ] myror
[  ] köra
[  ] flyga (ibland)
[  ] blommor elr andra plantor
[  ] bli rörd
[x] eld
[  ] vatten
[x] havet
[  ] misslyckande
[x] grodor/paddor
[x] möss/råttor
[x] hoppa från höga ställen
[  ] snö
[  ] regn
[  ] min mamma
[  ] vind
[x] clowner
[  ] stora folksamlingar
[x] korsa broar
[x] döden
[x] dö ensam
[x] dö
[  ] himlen
[  ] att mina föräldrar inte ska gilla vem jag är
[  ] bli rånad
[  ] män
[  ] kvinnor
[x] ha ett jättestort ansvar
[x] doktorer
[  ] tandläkare
[x] att mitt hus ska brinna ner
[x] tornado
[x] orkaner
[x] sjukdomar
[x] att tappa bort min iPod/mp3
[x] ormar
[x] hajar
[  ] vapen
[  ] fredagen den 13
[x] att fastna någonstans du är
[x] spöken
[  ] halloween
[  ] skolan
[  ] tåg eller tunnelbanor
[  ] tunnelbane-rälsen
[  ] udda tal
[  ] jämna tal
[  ] va ensam på natten
[x] växa upp (haha!)
[  ] monster under sängen
[x] läskiga ljud under natten
[x] att inte genomföra mina drömmar/mål
[  ] blod
[x] att någon du älskar eller bryr dej om ska bli skadad
[  ] att någon du älskar eller bryr dej om ska skada dej
[  ] kärlek
[x] förlora någon du älskar
[  ] riva dej på papper
[  ] ramla medans du springer
[x] spindlar
[  ] fötter
[x] nålar
[  ] ramla ner för trapporna
[x] drunkna
[  ] tatueringar
[  ] folk som inte pratar engelska
[x] få problem
[x] skada någon
[  ] knivar

Reslutat: 34

om du får över 30 är du paranoid.
om du får 21 till 29 är du normal.
om du får 11 till 20 är nu nästan aldrig rädd.
om du får 10 eller mindre är du aldrig rädd.

Paranoid! ;D


Söndag

Jag är verkligen inte bra på det här med att uppdatera min blogg. Men jag har inget att skriva om eftersom att jag inte har nåt liv typ, haha! Men kan ändå berätta lite kort om den här helgen.

Anna sov över här i fredags och vi kollade på Moulin Rouge! som är fett bra. Sen så typ somnade båda två astidigt eftersom vi var så trötta efter en hel vecka i skolan. Vill bara att det ska bli lov igen. Men iallafall! :) Vi skulle skriva en barnvaktsansökan, Anna och jag, och den blev skitbra! Så om ni känner någon som behöver barnvakt är det bara att ringa! :)

image26


Sen när Anna åkt hem, kollade jag lite på Grey's Anatomy säsong 4 och One Tree Hill säsong 3. Båda är fett bra alltså! Men undrar när Desperate Housewives kommer tillbaka. Dom typ strejkar eller nåt. :(

Men det var inte det jag ville snacka om, haha! Kollade på filmen Hairspray imorse. Den var helt ok men liite förmycket sång/dans för min del. Sen så skulle jag spela lite trummor, och det gick så himla dåligt alltså! Satt i typ 45 och höll på med exakt samma del av låten jag spelar till. Det hade väl varit ok om inte låten hade varit så himla dålig! Oui, oui. Fransk pop suger! Sorry fransmännen ;D men ni gör den sämsta musiken i hela världen! (Jag har rätt att säga såhär eftersom att jag själv är (halv)fransk, är liksom inte rasist eller nåt!).

Ska försöka uppdatera lite oftare, i promise. Men nu ska jag se på One Tree Hill.

        = (L)


RSS 2.0