Matte + Kemi = Sant!

Fan. Idag har jag pluggat mina två favoritämnen: matte och kemi. Vi har nämligen matteläxa tills imogon (som är hur jävla svår som helst!) + kemiprov. Eller alltså det är typ fysik, men kemi låter tråkigare. Hur konstigt det än låter så har jag faktiskt pluggat hela jävla kvällen, men jag kommer typ ändå få G (om jag har tur!). Men orka. Jag tänker ändå inte bli nolärare eller mattelärare (sorry Barbro! No offence! Jag har absolut inget emot dig, jag gillar bara inte matte så mycket!).
Tror inte jag ska skriva mer om deppiga ämnen i skolan. Kommer typ bli depressiv eller nåt!
Vi hade tennis idag och vi spelade Queen med Anna. Jag blev The Queen of the week som Annas tränare sa. Haha! Det är inte många som blir Queen of the week inte, så jag är fett stolt!
Annars är det inte så mycket som hänt. På idrotten var jag målvakt på innebandyn (släppte in fyra mål!). Spanskan sög som vanligt och jag får fortfarande inte sluta för min kära mor.
Imorgon ska vi åka skridskor. Det ska bli askul, fast jag typ suuger men det blir nog kul ändå.
Puss <3



God natt <3

Jag ska typ snart gå och lägga mig. Måste upp tidigt imorgon eftersom att jag ska locka håret. Haha! Men ska berätta lite om idag.
Idag var typ helt normal, förutom att Anna och jag typ gjorde sönder Vickys kamera. Alltså den är OK nu men jag trodde seriöst att Anna och jag skulle behöva köpa en ny (vet absolut inte vart vi skulle fått pengarna ifrån!).
Oj måste gå nu! Men jag skriver imorgon <3

P.S. Grattis på födelsedagen Sofia! :D

Orka!

Hej kära blogg! ;D
Nej men alltså jag mår seriöst piss. Jag har typ feber och grejer. Vi hade Biip Test och nu är jag helt jävla slut! Jag hade trumlektion också. Brukar typ vara dampig under hela lektionen men idag var jag helt slut. Jaja!
Idag har jag kollat på O.C. och det är så jävla bra alltså! Men ingen serie slår Desperate Housewives och/eller Grey's Anatomy. By the way Vicky. Jag tar med den imorgon. :P
Måste egentligen plugga nu. ^^ Ska typ läsa om Hitler och hur han fick makten eller nåt! Haha! Jag kommer ju såå få MVG i so (NOT!). Men åå! Jag är typ övertrött så ni får ursäkta mitt konstiga beteende.
Nu ska det pluggas eftersom att jag är MVG-barn! Loove <3

P.S. Sorry Alex, jag vet att alla kommer lägga in den här bilden men den är bara så kul! Brorsan ;D

image7

Måndag!

Okej, detta har varit en otroligt seg dag. Det började med dubbeltimme svenska, då vi hade prov i litteraturhistoria. När vi var klara med provet skulle vi gå till skolans mediatek och låna böcker. Min bok heter typ Högre Än Himlen och är skriven av Klaus någonting. :P
Men det var inte det jag ville komma fram till. Det jag ville berätta om var boken Anna lånade. Den handlade typ om katterna Puti och Tipu. Det låter kanske inte så kul, men Anna och jag var värsta hypra efter det och kunde inte koncentrera oss på det Anita snackade om. Men men.
Idag skulle jag vara pluggis på kemin, men det blev inte speciellt lyckat. Haha!
Jag vet seriöst inte vad jag ska skriva om. Det var så längesen jag hade blogg. 
Tror jag ska kolla lite på O.C. nu eftersom att jag äntligen hyrt den! Fast det är avsnitten 5-8 men jag får hoppas på att det går bra ändå. Mwah!

P.S. Glömde tacka min älskade Vicky för att ha gjort en så fin blogg till lilla mig <3

image5

RSS 2.0