Paintball

image54

image55

image56

image57

image58

Torsdaag!

Hej! Idag var Vicky hemma hos mig, och hon tvingade mig att skriva i bloggennär hon åkt. Hehe! Men i alla fall så kollade vi på Desperate Housewives och det är såå himla bäst alltså! Vicky visade mig också hur man skulle lägga in bilder från mobilen till datorn, hehe tekniska jag...

Här kommer dagens bild <3

image53

Je t'aime darling!

Sony Ericsson W580

image52

Mina kändisdubbelgångare


Smelly Cat, Smelly Cat


image50

~ Smelly Cat ~

Smelly cat, smelly cat
What are they feeding you?
Smelly cat, smelly cat
It's not your fault

They won't take you to the vet
You're obviously not their favourite pet
You may not be a bed of roses
and you're no friend to those with noses

(Repeat Chorus)


Ajajaj...

...träningsvärk! Idag har jag cyklat tre mil (!) med klassen.. och nu är jag helt slut!
Men nu ska jag plugga hemkunskap!
Mwah <3

image49

Cool ;D

image48

I Heart Friends

image47

Friends äger <3 Har kollat klart på säsong 3 nu!


17 Maj

Idag var Vicky och jag och shoppade inne i Waterloo. Jag hittade faktiskt lite grejer, believe it or not. ;D
Sen gick vi hem till Vicky oh firade lite 17 Maj.

image279

Igår...

Igår följde Vicky med mig hem efter skolan (med vår nya, röda cab!). Vi hade planerat det sen aslänge och nu blev det äntligen av - vi skulle kolla färdigt på de Desperate Housewives-avsnitten vi hade kvar. Herregud vad det är spännande!

KUL
Vi åkte till den japanska restaurangen KYOTO. Det var skitkul och jag tror aldrig jag har skrattat så mycket i hela mitt liv. Vicky och jag hade lite problem med att äta med pinnar (vilket jag inte brukar ha vanligtvis). Till slut kom servitrisen och gav oss varsin gaffel! Sen i bilen kunde vi inte sluta skratta! :D

LÄSKIGT
På kvällen kom vi på att vi ville hyra film, och mamma sa att det var jättenära att gå (haha ofta!) , så vi gick till videobutiken. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Klockan var liksom halv tio på kvällen, så det borde inte har varit så läskigt, men det var helt öde! Det var jättemånga bilar som stannade till och vi hade gjort värsta planen, ifall det skulle komma någon skum gubbe och typ ta oss: Vicky skulle sparka, och jag skulle slå! Det fanns en asläskig typ med hund, och jag trodde seriöst jag skulle dö! Vicky "snackade" i telefon med Alex hela tiden! När vi väl kom fram till videobutiken hyrde vi film (daah!) och köpte godis för 7 euro. Sen ringde jag mamma som satt och kollade på film, och bad henne komma och hämta oss. Det hade blivit jättemörkt, och så hade det börjat regna.

KÄNSLOSAMT/SORGLIGT
När vi kollat klart på filmen, gjorde vi i ordning inne i biorummet där vi skulle sova. Vi somnade efter typ tre timmars... snack.



Jag älskar dig Vicky

RIP Årets

Det var ju meningen att Vicky, Anna och jag skulle göra en Årets-lista till Yearbook. Vi hade gett ut lappar till alla i klassen, och det var jättemånga som hade röstat. Sen så säger Elisabeth att vi inte får ha Årets pga. "Den situation vår klass befinner oss i..." eller nåt liknande. W00t liksom? Men det är asdåligt ju! Jag blev ju framröstad som:
- Årets hypra
- Årets IG-barn
- Årets bonde
och nu får vi inte ens ha med det! Jag tycker det är fett dåligt! :(

Men en sak var bra, och det var att jag fick VG (!) på mitt kemiprov! Och nu är Karl skyldig mig en Cola!

Här kommer dagens bild! Den har absolut ingenting med texten att göra, och den är tagen i helgen hemma hos Vicky, men den är jättefin ändå. Haha! <3

image45

Nu ska jag bada. Take care ;D


Onsdag = Barnvakt -.-

"Lisa, sätt på dig jeans idag! Det ska regna!" Jag satte på mig jeansen - fyfan vad varmt det var! -.-
 Vi hade hemkunskap fösta lektionen - kockduell. Men iallafall så kom min grupp etta! Det kanske hjälpte lite att jag jobbade i grupp med Kia och Emilia, fast salladen gjorde jag helt själv (stolt, hehe!). Men det är inte allt! Jag fick det stora uppdraget att vända på köttbullarna då och då! Det kanske låter lätt, men det är det absolut inte. Det finns en spciell teknik och allt!

"På engelsan kollade vi på en hemsk film, som var hemsk!" som Vicky skulle beskriva det. Vi åt typ lunch med 7:orna och på söjden ägde jag alla i virkning. På SO:on gjorde jag och Emilia våran presentation, och efter skolans slut satt Anna och jag barnvakt. Gaah! Vad tråkigt det var!

image44


Vadslagning

Eftersom jag har varit dålig med att uppdatera min blogg på sistonde gjorde jag det stora misstaget att slå vad med Vicky. Vadet går ut på att vi ska skriva i bloggen - minst ett inlägg + bild om dagen under hela veckan (!). Om någon av oss inte gör det är vi skyldiga varandra en Cola. Jag sa till Vicky att det var helt onödigt, att hon ändå skulle vinna eftersom att hon uppdaterar varje dag och att jag gör det lite då och då. Men det kom jag så klart på efter att vi skakat hand på det. Så, nu har jag alltså slått vad med Vicky. :)

Idag var ganska soft faktiskt.

Första lektionen
Matte - Vicky och Anna satte sig bredvid mig. Eftersom att Anna är värsta mattesnillet (hihi) skulle hon förklara en massa saker för mig. Fast det blev egentligen inte så mycket jobb gjort.
Andra lektionen
Idrott - Vi spelade fotboll, fast det blev ganska så oseriöst, eftersom att det inte fanns någon lärare som tittade till oss. :P Jag var avbytare i ca. 10 min vilket var skönt eftersom att jag då kunde sätta mig på bänken bredvid min sjuka kompis Vicky och dricka hennes Cola.
Tredje lektionen
Franska - Svarade på en massa frågor på boken vi läser. -.-
Fjärde lektionen
Engelska - Fast den missade jag typ eftersom att jag, Anna och Sofie har sånglektion just då.
Femte lektionen
Studieteknik - Jag, Vicky och Anna gjorde i ordning en Årets-lista till Yearbook.
Sjätte lektionen
Studieteknik - Skulle vi skriva rent Årets men så kom vi på att ingen av våra inloggningar funkade. Så vi gick till Mikael och fixade problemet. Eftersom att det blev lite långtråkigt att bara stå där blev vi en aning övertrötta och började skratta åt nån jävla anka. -.-

Efter skolan hade jag trumlektion och sen åkte mamma och jag och köpte blommor. Yippey! Efter det åkte vi till skobutiken och köpte ett par nya skor till mig! :) <3

image43


Långhelg <3

Shit alltså! Har inte skrivit på aslänge! Men är här nu, och det är väl det som räknas eller hur? Men ska iallafall skriva lite om min långhelg.

Fredag eftermiddag följde jag med Vicky hem efter skolan. Vi låg och solade och hade askul. Sen kom Anna också. Vi satte på vattespridaren - och det var iskallt (man kan tydligen inte reglera värmen på vattnet). Sen så hade vi asmysig middag hos familjen Söderberg. Sen gick Anna och jag ner och hyrde film själva eftersom att Vicky var för lat för att göra det (älskar dig ändå Vicky!). Anna och jag hyrde Systrar I Jeans och Knocked Up. Vicky somnade så klart efter 10 minuter på första filmen (då var klockan runt 12.10). Anna och jag var vakna och kollade på film ett tag till tills jag också somnade.

Vi vaknade runt 11 och bestämde oss för att gå ut och sola. Vi hade även vattenkrig och blev asblöta! När vi hade solat i typ 3 timmar gick Anna och jag ner för att shoppa lite, men vi hittade absolut ingenting! "/

Har solat sedan igår. Skithärligt! Fast när det blev för varmt gick jag upp till mitt rum, satte på fläkten, och kollade på Friends. Hihi!

Imorgon är det alltså skola igen då. -.-

        

RSS 2.0