21 februari 2008

Okej, jag vet att jag inte skrivit så mycket på sistonde. Men har varit otroligt upptagen. Då tänker ni säkert "Öhh, ja, med att spela trummor eller?" och ja det är faktiskt sant. Har spelat asmycket. Det är egentligen det enda jag gjort sen i måndags. Men det enda jag inte tänkte på när jag spelade trummor var att jag hade läxor att göra också, vilket ledde till att jag fick göra alla läxor idag, och därmed blev det inget trumspelande. Japp!
Igår var Anna hemma hos mig (för att prova trummorna!) och vi var helt hypra. Orkar inte berätta om det för det var egentligen inte såå kul. =D
På idrotten idag gjorde jag mål i handboll! Haha jag är värsta stolt! Men gjorde häften av alla mål (av 2).
Jag vet att jag suger på det här med blogg. Jag orkar aldrig skriva mer än såhär.
Skriver imorgon om jag hinner.

<3

image24

Kvaliteten på bilden är inte speciellt bra (webcam) men det är iallafall Anna som sitter och spelar trummor, och jag som posar bredvid! <3

15 år <3

Hej kära blogg! Idag för exakt 15 år sedan föddes jag! Haha! Nu är jag alltså 15...
Om jag ska vara ärlig så är det nada skillnad på att vara 14 och på att vara 15. Anna trodde jag skulle växa 15 cm under natten.

Födelsedagspresenterna år 2008
- Halsband (av mormor)
- Shoppingtur med mamma i Bryssel (haha)

Men bäst av allt...
TRUMMOR!!!

Ni som känner mig vet hur mycket/länge jag längtat/sparat efter ett eget trumsett, och nu ska jag äntligen få det (vi ska köpa det imorgon!) Herreguud! Jag är fortfarande i chock! ROLAND TD-3KW/MDS-3C <3

image23




Hemma <3

Hej! Nu är jag alltså hemma från Bordeaux igen. Det har varit en kul vecka. Har mest tagit det lungt. Och vet ni? Jag tog tom. bilder! Det blev inte så många eftersom batteriet på kameran suger! Louis (även kallad Luigi) hade barnkalas. Han fyllde nämligen 2 år. Det var mycket roligare än vad jag trodde med två-års-kalas. Alla gick runt i såna dära små konstiga hattar. Men iallafall så ville jag ta bild under kalaset, men min cpkamera typ dog eller nåt. Men som tur är så tog pappa bilder, måste bara vänta på att han skickar dom.

     

Det första jag gjorde när jag kom hem igår var att kolla på några O.C. avsnitt. Gud vad det äger alltså! Fattar inte hur jag kunde stå ut en hel vecka utan O.C. Nu är jag helt slut efter allt tittande, men kommer ändå kolla mer ikväll.

Imorgon ska jag träffa Anna. Hon ska hjälpa mig att baka födelsedagskaka till lilla mig (tror det blir kladdkaka, men är inte säker). Sen ska hon sova över och så på måndag morgon ska vi tända 15 ljus och äta den till frukost. Kommer bli askul! =D

Nu har jag inget mer att berätta om. Jag vet, jag suger på att skriva blogg, men har inte så mcyket fantasi. Skriver imorgon istället.

<3


Dag 5

Idag måste jag berätta jättefort om, eftersom att jag ska till flygplatsen snart. Ska nämligen till Bordeaux. <3
Okej så idag var vi på badhuset, och det var inte alls så jobbigt/tråkigt jag trodde det skulle vara. Anna och jag äger på livräddning! Haha! Men iallafall.
Vi fick också tillbaka NO-proven, och vet ni? Jag fick VG! Haha jag ääger alla i kemi! =D
Det kom nån gubbe från Save The Children och snackade om säkerheten på internet. Fast man kan ju inte precis säga att man lärde sig något nytt.
På svenskan hade vi prov, och hela klassen fick typ IG! Jag hade inte pluggat ett skit...
Jag tror jag måste packa färdigt nu. Tror inte jag kommer skriva när jag är hos pappa, men jag kommer hem på fredag (15 februari) och kan säkert skriva då!

P.S. Idag är det 5:e (och sista!) dagen på Nivea Summer Beauty. Den var fett bra, och jag rekommenderar den vekligen! Ha ett bra sportlov! Mwaah!

<3

image16


Dag 4

Ska bara berätta fort om idag eftersom att jag ska bada, plugga, och kolla på One Tree Hill som äger.
Hemkunskapen: Bakade vi kanelbullar (mina blev så jävla äckliga!).
Engelskan: Kollade vi på en cpfilm i 90 min! Jane någonting!
Lunchen: Åt jag lunch, daah! ;D
Lunchrasten: Försökte jag plugga, men det var helt omöjligt med kompisarna jag har <3
Slöjden: Sydde jag på mina shorts.
SO:n: Hade vi prov!
Japp, en helt normal dag alltså. Imorgon är det simning med klassen och jag ser såå mycket fram emot det (noot!). Jag har inget mer att berätta om. Jag ska se på One Tree Hill eller En Träd Kulle som Sofie och jag kallar det! Meen nuu skaa jaag baadaa! =D

P.S. Blir brunare och brunare av Nivea Summer Beauty. Den är fett bra! =D

<3


Dag 3

Fanfanfan!
När skolan slutade tänkte jag: Yes! Nu ska jag hem och se på O.C.! Men neej! Ingen O.C. för mig inte.

Jag går in i videoaffären och är asglad! Har en hel eftermiddag att se fram emot.
Jag: Hej! Jag ska lämna tillbaka filmen och så vill jag låna O.C. säsong 2.
Cpkillen i kassan: Öhh? Nej, den finns inte...
Jag: Va? Vadå finns inte?!
Cpkillen i kassan: Nej den är typ fortfarande utlånad...
Jag (jävligt besviken/arg!): WTF?!

Sen började jag typ småsvära på franska, men det behöver vi inte gå in på. xD
Men iallafall. Nu ska jag få låna One Tree Hill av Vicky! Spännande!

Orkar inte berätta om idag. Den var ganska normal faktiskt. Puggy svarade typ på en massa frågor på franska. Jag slapp fråga, hade fett tur. Men t.ex. Vicky, Sofie och Alex var tvunga att fråga. Dom hade frågorna uppskrivna på ett papper. Okej, jag var den enda som tyckte det var kul. ^^

Annars finns det inte så mycket mer att berätta om. Vicky hade sin jagärsnällidagdagochjagkandeletaallabilderpåfacebookniintetyckerom-dag idag. Haha. Jag sa att jag inte brydde mig och att det bara var bilder. Vicky sa att det var "soft".

Imorgon ska vi ha historieprov, och jag har inte ens börjat plugga. Måste nog göra det snart, om jag vill bli godkänd alltså.

Dagens fråga:

Skulle du kunna vara kompis med dig själv?

Mitt svar:
Hell no! Nej seriöst jag skulle aldrig stå ut med mig själv. Är för jobbig! xD

P.S. Börjar bli liite bunare nu. Tror Nivea Summer Beauty funkar! =D

<3




Dag 2

Idag är det alltså dag 2 med min nya Nivea Summer Beauty. Jag kan inte precis påstå att det är någon skillnad, men det är bara att hoppas.
Måndagar är så himla sega alltså! Vi hade dubbeltimme svenska (need I say more?) och på torsdag ska vi typ ha prov! När vi ändå snackar om prov kan jag berätta lite om matteprovet. Japp, idag var det matteprov. Det gick helt okej tror jag. Tror jag får G men om jag har tur får jag VG! Fett coolt med VG i matte! Haha! ;D
Ikväll blir det ingen O.C. *snyft!*. Måste typ göra engelskaläxan (presentation imorgon!) och plugga till historieprovet. Fast jag som är så smart, har såklart glömt historieboken + alla anteckningar i skolan (!). Jag måste väl ändå få MVG på något prov, eller?!

<3

Vet att den här bilden är ganska gammal nu, men den är såå fin! =)

image15

Dag 1

Idag är dag 1 för min nya Nivea Summer Beauty. Det är seriöst ingen skillnad, men det står att det kommer ta typ fem dagar innan man ser någon skillnad. Jag håller er uppdaterade på hur färgen förändras! ;D
Idag ska jag typ slappa (och plugga *host*!). Och så kanske det blir filmkväll med Vicky, Sofie och Alex! :D Hoppas det går. Jag har inget att skriva om. Nu ska jag se på O.C.
Love <3

 


Shoppat <3

Jag är en hemsk människa - jag skrev inte igår. Men jag har mina ursäkter.
- Jag var på restaurang med min familj.
- Jag var helt slut efter skridskoåkningen.
- Jag tog spruta igår och hade asont i armen.
- Jag var upptagen med O.C.
Shit vilka bra usräkter alltså. Men iallafall så har jag varit och shoppat idag med Vicky, Sofie och Alex. Jag köpte:
- Haribo (Pasta-Frutta)
- Haribo (Mega-Roulette)
- Lipton Ice Tea (Persika)
- Mentos (Fruit)
Hahaha! Trodde ni seriöst bara jag köpt godis? Jag köpte även:
- The Notebook (4.99?!)
- Nivea Summer Beauty
- L'oréal Sublime Bronze
- L'oréal Glam Bronze solpuder
Nu ska jag kolla på O.C. Har blivit helt obsessed!

image9

Jag var tydligen inte den enda trötta igår...

RSS 2.0